Ennen ja jälkeen hoidon

 

Ennen hoitoa

Iho puhdistetaan huolellisesti ennen hoitoa, ja iholle laitetaan puudutevoidetta, jotta hoito olisi mahdollisimman helppo ja kivuton. Hoito kestää kaikkiaan noin parin tunnin ajan, koska ihon puutuminen vie aikaa hetken.

Ennen hoitoa on suositeltavaa välttää ibuprofeiinia sekä omega-3-tuotteita, koska ne lisäävät mustelmien riskiä. Alkoholin nauttimista on syytä välttää 24-tuntia ennen hoitoa. Ennen hoidon aloitusta käydään vielä tarkasti läpi, ettei hoidolle ole esteitä.

 

 

Hoidon jälkeen

  • pieniä mustelmia
  • lievää punoitusta
  • turvotusta
  • aristusta
  • ihon kireyttä

Nämä kaikki ovat ohimeneviä hoidon jälkeisiä reaktioita. Ne lievittyvät muutaman päivän sisällä, ja häviävät yleensä kokonaan viimeistään kahden viikon kuluttua hoidosta.

hoito-ohjeet mesolankahoito

Toimenpiteen jälkeen vältä alkoholin käyttöä kolmen vuorokauden ajan. Tupakointia on syytä välttää, koska tupakointi heikentää verenkiertoa alueella, ja näin toivottu tulos voi jäädä toiveeksi. Uintia ja saunassa käyntiä kannattaa myös välttää parin päivän ajan, jotta iholle tulleet pienet reiät saavat rauhassa umpeutua. Suihkussa saa käydä, ja kasvojen ihon saa pestä kevyesti. Fyysistä ja raskasta liikuntaa kannattaa välttää muutaman päivän ajan, hikoilu hoidetulla alueella saattaa ärsyttää ihoa.

Täyteainehoitoja, mesoterapiaa, kemiallista kuorintaa sekä lasertoimenpiteitä on hyvä välttää kahden kuukauden ajan.